Páskování ocelovou vázací páskou - maximální jistota

Předně je potřeba říci, že ocelové pásky poskytují naprostou jistotu, že páskované předměty zůstanou vždy spolehlivě zajištěny, zpevněny a zabezpečeny. Ocelové pásky disponují nejvyšší pevností v porovnání se všemi ostatními druhy pásek. Pevnost pásky samotné je provázena i nejvyšší pevností spoje pásky. Ať už je proveden pomocí průřezu pásky nebo pomocí slisovacích spon, páska bude vždy extrémně pevně spojena. Nejen že nehrozí přetržení spoje, ale v žádném případě ani nedojde k prokluzování pásky, jako by se mohlo stát u plastových a případně i kompozitních pásek.

Pevnost ovšem není jediná kvalitativní vlastnost, u které mají ocelové pásky navrch oproti ostatním. Stejně tak nabízí i nejvyšší odolnost proti nárazům, šokům či ostrým hranám páskovaných předmětů. Ocelové pásky se například nemohou přestřihnout nebo přeříznout o ostrou hranu.

Ocelové pásky bez povrchové úpravy by mohly při velkém vystavení dešti rezavět, tato nevýhoda je ovšem odstraněna u ocelových pásek s povrchovou úpravou. Lakované a pozinkované ocelové pásky mají vysokou odolnost proti korozi. Můžete je tak nechat vystavené dešti a sněhu a páska si dlouhodobě udrží velmi dobré kvalitativní vlastnosti.

Další výhodou ocelových pásek je možnost jejich používání v kombinaci s pneumatickými páskovacími strojky. Díky nim můžete vysokou pevnost ocelových pásek skombinovat s velmi rychlým způsobem páskování. Pneumatické páskovací strojky provádí utažení, spojení i odstřihnutí pásky automaticky pomocí stisknutí tlačítka. Celý proces páskování předmětů tak zabere pouze pár sekund. Pneumatické páskovačky navíc lze na pracovišti zavěsit na vyvažovač a poté nemají prakticky žádnou hmotnost, takže se při práci s nimi pracovník neunaví. Pneumatické páskovačky provádí spoj pomocí ocelových slisovacích spon. V této variantě pak tedy páskování ocelovou páskou nabízí extrémní pevnost pásky i spoje pásky a velmi rychlý a snadný celý proces páskování.

Páskovat ocelovou páskou ovšem lze i pomocí jednoduchých a cenově výhodných manuálních páskovacích strojků. Ty spoj pásky provádí průřezem pásky a nevyžadují žádné spony, což je činí opět ekonomicky zajímavějšími. Ani s těmito ručními páskovačkami není páskování nijak fyzicky náročné.

V neposlední řadě je předností ocelových pásek určitý dojem jistoty, který ocelová páska udělá na Vaše odběratele a zákazníky. Ocelové pásky jsou již od pohledu velmi spolehlivé a u takto páskovaných předmětů může dodavatelům každý důvěřovat, že je zboží velmi dobře zabezpečeno a doručeno bez poškození.

Další výhodou je možnost individuálního potisku ocelových spon dle přání a potřeb našich zákazníků. Jedná se o zajímavou možnost pro označování páskovaných předmětů, ale především pro umístění Vaší reklamy. Spony s potiskem představují originální a dobře vypadající způsob reklamy.
 

Pro koho tedy páskování ocelovou páskou doporučujeme?

Jednoduše řečeno je páskování ocelovou páskou nejlepším řešením pro všechny, pro které je na prvním místě absolutně spolehlivé zajištění předmětů. A to díky všem výše zmíněným výhodám.

V kombinaci s pneumatickými páskovacími strojky doporučujeme ocelovou pásku především pro větší podniky a firmy těžkého, strojírenského či slévárenského průmyslu, kde je nejdůležitější plynulý chod výrobního procesu. Ocelová páska a pneumatické páskovačky budou vždy fungovat spolehlivě a nepřeruší ani nepřetržitý provoz.

Manuální páskovací strojky naproti tomu doporučujeme pro menší podniky páskující těžké předměty s menší četností.






Zpět na výpis článků

Vánoční otevírací doba

Přehledné informace o naší otevírací době během vánočních svátků a přelomu roku.

10.12.2019

Nová provozní doba

Na naší prodejně páskovací techniky na kraji Brna máme nyní novou otevírací dobu.

23.09.2019

Prodloužení otevírací doby

Na naší prodejně máme nyní prodlouženou otevírací dobu, která bude platit až do konce léta. Otevřeno nyní míváme i v soboty.

02.04.2019

MENUX