Páskování kompozitní vázací páskou

Kompozitní páska má v prvé řadě nejlepší poměr ceny ku kvalitě. Za relativně nízkou cenu získáte pásku, která nabízí velmi vysokou pevnost a umožní Vám páskovat i velmi těžké předměty. Tato vysoká pevnost je navíc stálá a není nijak snížena ani při nárazech či změně objemu zapáskovaných předmětů, což ji činí ideální k páskování například paletizovaného zboží pro přepravu nebo k páskování rozpínajících se objektů.

Stejně jako kompozitní páska, vysokou pevností disponují i k ní určené drátové samouzavírací ocelové spony. Ty Vám zajistí velikou pevnost spoje za všech podmínek. Spoj je navíc tím pevnější, čím více pásku utáhnete. Oproti plastovým páskám zde navíc nehrozí prokluzování kompozitních pásek ve sponě. Spoj tedy bude vždy pevně a spolehlivě držet.

Další předností je vysoká ohebnost pásky, což v kombinaci s vysokou pevností poskytne možnost naprosto univerzálního využití. S kompozitními páskami můžete zajistit a zapáskovat předměty libovolných tvarů a hmotností.

Přitom práce s kompozitní páskou je velmi snadná. Páskování se provádí pomocí jednoduchého ručního napínáku, kterým vázací pásku zároveň odstřihnete. Práci Vám dále usnadní i stojánek na pásku, jehož součástí je odvíječ a přihrádka na spony a páskovací strojek. Všechny komponenty potřebné pro páskování kompozitní pásku jsou navís velmi lehké a mají malé rozměry, proto je velmi snadná i manipulace s nimi a jejich páskování. Díky nízké hmotnosti navíc nehrozí úraz při páskování, což je dále podpořeno tím, že páska nemá ostré hrany a nehrozí Vám proto pořezání, jako je tomu u ocelových pásek.

Kromě pásky a spon je cenově výhodný i páskovací strojek. Především díky němu se jedná o velmi levnou variantu páskování. Pro svoji jednoduchost nabízí také velmi dlouhou životnost. Mezi přednosti kompozitní pásky patří jistě i vysoká odolnost proti nepřízni počasí. Pásku nepoškodí déšť ani mráz. Zapáskované předměty tak zůstanou dlouhodobě bezpečně zajištěny.
 

Pro koho tedy doporučujeme páskování kompozitní páskou?

Především pro svoji jednoduchost a nízkou cenu doporučujeme kompozitní pásku pro všechny, kteří s páskováním začínají a například ještě nemají úplnou představu, jaké množství jak těžkých balíků budou páskovat. Kompozitní pásky totiž nabízí nejširší možnosti využití.

Pro svoji vysokou pevnost se také hodí třeba k zajištění paletizovaného zboží. Můžete s ní mít jistotu, že při přepravě zůstane všechno na svém místě a produkty na paletě dojedou do svého cíle v původní formě. S kompozitní páskou však můžete zapáskovat prakticky cokoliv, i předměty atypických tvarů a vysokých hmotností.

Díky všem výše zmíněným výhodám doporučujeme kompozitní pásku především pro menší podniky či domácí využití se spíše občasným páskováním. Jednoduše řečeno je kompozitní páska nejlepší variantou pro všechny, kteří shání ideální poměr ceny ku pevnosti pásky.





Zpět na výpis článků

Vánoční otevírací doba

Přehledné informace o naší otevírací době během vánočních svátků a přelomu roku.

10.12.2019

Nová provozní doba

Na naší prodejně páskovací techniky na kraji Brna máme nyní novou otevírací dobu.

23.09.2019

Prodloužení otevírací doby

Na naší prodejně máme nyní prodlouženou otevírací dobu, která bude platit až do konce léta. Otevřeno nyní míváme i v soboty.

02.04.2019

MENUX