Proč si vybrat Prapac?

Prapac je firma specializující se na páskovací a obalovou techniku již od minulého století. Díky těmto dlouholetým zkušenostem dokážeme našim zákazníkům vždy doporučit tu nejlepší variantu páskování a balení.

Na prvním místě je pro nás vždy kvalita. Nabízíme pouze ty nejkvalitnější pásky, páskovací strojky, spony či balící stroje. Nejdůležitější pro nás totiž je absolutní spolehlivost páskování a balení a uvědomujeme si, že pro Vaši firmu je hlavní nerušený provoz nebo výrobní proces, který nebude zpomalovat nespolehlivá páska s nízkou kvalitou.

Ty nejkvalitnější produkty zároveň nabízíme za velmi výhodné ceny. Uvědomujeme si i důležitost minimalizace Vašich nákladů a proto pro Vás vždy hledáme nejlepší variantu páskování z hlediska poměru pevnosti páskování ku jeho ceně.

Společnost Prapac má prostorné, moderní sídlo v Troubsku na kraji Brna s jednoduchým napojením na klíčovou dálnici D1. Díky tomu můžeme zajistit rychlé a flexibilní dodání i velkého množství páskovacího a obalového materiálu. K tomu nám pomáhá i náš velký sklad a více než dostatečné skladové zásoby.

Na naší prodejně Vám také rádi předvedeme několik variant páskování vhodných právě pro Vás. Ukážeme Vám, jak se páskuje s různými páskovacími strojky a páskami a vysvětlíme Vám všechny případné nejasnosti. Všechny námi nabízené produkty lze zároveň zakoupit i u nás v obchodě na kraji Brna v Troubsku či případně zde na našem e-shopu.

Další výhodou našich moderních prostor je například také velké parkoviště přímo v areálu i plocha pro otáčení kamionů. Ze všech výše uvedených důvodů proto dokážeme vždy vyjít vstříc požadavkům našich zákazníků. Dokážeme flexibilně zajistit i velké dodávky kvalitního obalového a páskovacího materiálu s krátkými dodacími termíny po celé České republice i do zahraničí.

Na prvním místě jsou pro nás vždy přání a potřeby Vás, našich klientů. Pokud si s čímkoliv nevíte rady, rádi Vám poradíme. Proto se na nás neváhejte obrátit s jakýmikoliv dotazy.

Formulář pro Vaše dotazy


Položky označené (*) je nutné vyplnit.







Zpět na výpis článků

Vánoční otevírací doba

Přehledné informace o naší otevírací době během vánočních svátků a přelomu roku.

10.12.2019

Nová provozní doba

Na naší prodejně páskovací techniky na kraji Brna máme nyní novou otevírací dobu.

23.09.2019

Prodloužení otevírací doby

Na naší prodejně máme nyní prodlouženou otevírací dobu, která bude platit až do konce léta. Otevřeno nyní míváme i v soboty.

02.04.2019

MENUX